Wafle ryżowe z aronią do chrzanu i serem camembert
Przekąska wieczorna lub lekkie śniadanko z wykorzystaniem jednego z wyrobów zaprzyjaźnionego gospodarstwa Eko-Ar, specjalizującego się w ekologicznej hodowli wartościowej aronii. Tym razem wspaniały chrzan z aronią. Odpowiednio ostry, odpowiednio słodki, zdrowy i idealny :)
Polecam!
Składniki:
(na 1 "kanapeczkę")
- wafel ryżowy
- 4 trójkąciki sera tupu Camembert
- "aronia do chrzanu"
aronia kandyzowana
Przygotowanie:
No, chyba nie muszę się tym razem rozpisywać :) Ser pokrój w trójkąciki, ułóż na waflu, dodaj chrzan w odpowiadającej Ci ilości.
Świetna do białego wina!
Smacznego!
0 komentarze
Dziękuję za odwiedziny i Twoją opinię :) Zapraszam ponownie!