Witam w mojej kuchni! Rozejrzyj się i wybierz coś pysznego ;)

Camembert z konfiturą z aronii

Autorka 21:49 , , , , , , , , ,

Wspaniała przekąska z wykorzystaniem jednego z wyrobów zaprzyjaźnionego gospodarstwa Eko-Ar, specjalizującego się w ekologicznej hodowli wartościowej aronii. Polecam!

Składniki:
  • 1 krążek sera typu Camembert naturalny
  • konfitura z aronii
  • aronia kandyzowana
  • rukola
Przygotowanie:
Ser pokrój w trójkąciki, ułóż na rukoli i polej konfiturą z aronii. Opcjonalnie możesz posypać aronią kandyzowaną.

Smacznego!

Wypróbuj również:

3 komentarze

  1. Mmmm! Pyszota! Proste ,a zarazem wykwintne :) Uwielbiam camembert podany z miodem :>
    Pzdr

    OdpowiedzUsuń
  2. Bardzo dobry pomysł! od razu robi potrawę z sera! Nie mam co prawda kandyzowanej, ale z konfiturą jest super.

    OdpowiedzUsuń
  3. Uwielbiam camembert, ale najbardziej z żurawiną :)

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za odwiedziny i Twoją opinię :) Zapraszam ponownie!