Camembert z konfiturą z aronii
Wspaniała przekąska z wykorzystaniem jednego z wyrobów zaprzyjaźnionego gospodarstwa Eko-Ar, specjalizującego się w ekologicznej hodowli wartościowej aronii. Polecam!
Składniki:- 1 krążek sera typu Camembert naturalny
- konfitura z aronii
- aronia kandyzowana
- rukola
Przygotowanie:
Ser pokrój w trójkąciki, ułóż na rukoli i polej konfiturą z aronii. Opcjonalnie możesz posypać aronią kandyzowaną.
Smacznego!
3 komentarze
Mmmm! Pyszota! Proste ,a zarazem wykwintne :) Uwielbiam camembert podany z miodem :>
OdpowiedzUsuńPzdr
Bardzo dobry pomysł! od razu robi potrawę z sera! Nie mam co prawda kandyzowanej, ale z konfiturą jest super.
OdpowiedzUsuńUwielbiam camembert, ale najbardziej z żurawiną :)
OdpowiedzUsuńDziękuję za odwiedziny i Twoją opinię :) Zapraszam ponownie!