Pstrąg duszony w oliwie cytrynowej
›
Wspaniały i szybki sposób na tę pyszną rybę. Dzięki oliwie, pstrąg pozostaje wilgotny i delikatny, a oliwa cytrynowa , której użyłam po...
1 komentarz:
Delikatne risotto z brokułami i pieczarkami
›
Dzielę się z Wami przepisem na pyszne risotto, które ostatnio jest świetnym sposobem na przemycenie wartości odżywczych mojemu małemu...
1 komentarz:
Rolada szpinakowa II
›
Nieco urozmaicona odsłona osławionej już rolady szpinakowej z wędzonym łososiem . Składniki: 450 g mrożonego rozdrobnionego szpi...
Nasz Snickers
›
Ten przepis jest z nami od lat. Kiedyś korzystałysmy z Mamą z miodu z dziadkowej pasieki, a Święta nie mogły się obejść bez NASZEGO sni...
3 komentarze:
Karp smażony w migdałach
›
Pyszny i prosty w przygotowaniu karp świąteczny. Mała wariacja na temat karpia smażonego, nie przekombinowana jednak, a wykwintna. Inspirac...
Ciasto marchewkowe
›
Pyszne, wilgotne ciasto, które zawsze się udaje i, podobno, długo przechowuje - u nas nie przetrwało nigdy więcej niż 2 dni ;) Przepisem ...
1 komentarz:
Pierniczki z lukrem królewskim
›
Dekoracja dużej gwiazdy wykonana przez Izabelę Nie przepadam za piernikami, ale przepis Doroty z mojewypieki.com jest świetny! Pierni...
3 komentarze:
Wigilijny barszcz czerwony - bez koncentratu
›
Bardzo aromatyczny i wartościowy barszcz. Pokochałam tę wersję odkąd po raz pierwszy wypróbowałam przepis, na który trafiłam wertując książ...
Muffiny z czekoladowym ganache
›
Nareszcie wypracowałam idealny przepis na muffiny w sensie ciasta! Wilgotne i świeże nawet 3 dnia od upieczenia - sprawdziłam to z pre...
Krem z białej czekolady
›
Krem możesz wykorzystać do dekoracji babeczek, przełożenia biszkoptu lub posmarowania pieczywa. UWAGA: krem do przełożenia biszkoptu, n...
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer